Wijn-spijsavond 12 november: Pintxos!

Waarde wijnvrienden,

Afgelopen proeverij was een plezante ontmoeting met Peter Bruins, één van de grootheden van de Nederlandse restaurantwereld. Inspirerend om nu weer zelf te gaan genieten van onze eigen culinaire tovenaars en fijne wijnen op onze wijn-spijsavond. We kunnen net als vorig jaar weer terecht in de gezellige locatie Jansstraat 33 in Haarlem.

Dus het team van gildekoks van het HWG gaat weer aan de slag. Dit jaar knopen Renée, Mariska, Martin, Rob, en Hester de schorten voor.

Als thema hebben we gekozen voor Pintxos: de veelzijdige en zeer smaakvolle hapjes die je kunt vinden in het noorden van Spanje in plaatsen als Bilbao, San Sébastian en Logroño.

Het is daar heel gebruikelijk om ergens van een glas wijn en een pintxo (hapje) te genieten, om vervolgens naar het volgende etablissement te gaan waar je ongeveer hetzelfde doet. Wel een ander hapje natuurlijk: iedere zaak heeft zo zijn eigen specialiteiten!

Het team heeft een leuke set pintxos uitgekozen die je smakelijke avond zullen bezorgen. Met de nodige Spaanse wijnen natuurlijk.

Hierbij willen we jou en je partner uitnodigen voor opnieuw een bijzondere wijn-spijs proeverij van ons wijngilde.

Het aantal plaatsen is gelimiteerd op 39 deelnemers. € 42,50 per persoon. Zodra we 39 aanmeldingen hebben zal ik dat jullie berichten.

Tot 12 november!

Groet namens het bestuur,
Peter

  Thema: Wijn-Spijs avond Pintxos
Datum en tijd: Dinsdag 12 november 19:00 uur
Plaats: Jansstraat 33 in Haarlem
Ben je geen lid maar wel geïnteresseerd in deze proeverij? Stuur dan een mail naar secretaris@haarlemswijngilde.nl en dan nemen wij contact met je op.